Ons werk passie
en trots

WERKWIJZE

We zijn een creatief, maar nuchter bedrijf dat u van A tot Z kan ondersteunen bij het realiseren van oplossingen in staal. Onze werkwijze bestaat uit de volgende drie stappen:

WIJ ENGINEEREN

Vaak doen we dat op basis van tekeningen van een architect of constructeur. Wij zetten die om naar een technische tekening. Dat doen we geheel volgens het BIM-protocol in een 3D tekenpakket. Elk project bouwen we op deze manier virtueel op. In deze engineeringsfase hebben we doorlopend contact met alle betrokken partners van het project om tot een gewenst eindproduct te komen dat zowel constructief als in functionaliteit klopt.

WIJ PRODUCEREN

Dat doen we in onze ruime werkplaats in Vorstenbosch. Daar hebben we een betrokken en nauwkeurig team van gecertificeerde constructiebankwerkers. Vaak assembleren en sorteren we hier ook de producten, om het werken op de bouwplaats zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken. Onze producten die uit de werkplaats komen zijn geproduceerd volgens NEN-EN 1090 (EXC kl. 1-2-3).

WIJ MONTEREN

We hebben meerdere montageploegen in de buitendienst. Zij monteren ter plekke de de diverse projecten; eventueel in combinatie met hout, glas, natuursteen of overige gewenste materialen. Dat doen zij met kennis van zaken en met zorg. Voor we gaan monteren, stemmen we met de opdrachtgever af wanneer, hoe en met welk montagemateriaal we de montageklus gaan uitvoeren. We hebben voor elke ruimte weer een andere oplossing om uiteindelijk het product in de gewenste positie te krijgen.