Ons werk passie
en trots

Over ons

Hektracon is in 2005 opgericht door Martijn Kouwenberg. Hij wilde iets doen waar hij zijn creativiteit in kwijt kon. Hij wilde maken, hij wilde bouwen. Daarom stapte hij de constructiewereld binnen. Eerst alleen, waarbij hij zelf calculeerde, tekende, produceerde en monteerde. Maar al snel met een team om hem heen. Nu het bedrijf is gegroeid, houdt Martijn zich vooral bezig met het organiseren en begeleiden van de projecten en laat hij de daadwerkelijke uitvoering over aan zijn collega’s.

 

HEKTRACON, SPECIALISATIE VANAF HET BEGIN

Hektracon heeft zich direct bij oprichting gespecialiseerd in stalen trappen, balustrades, hekwerken, leuningen en complexe trap/bouw constructies. Het is mede door die specialisatie dat Hektracon groeide. Daarnaast heeft ook het harde werken daar een belangrijk aandeel in: wij zijn geworden wie we nu zijn, omdat we ons flexibel opstellen, goed werk afleveren en afspraken nakomen.

 

GEEN UITDAGING TE GROOT. MAAR OOK NIET TE KLEIN

Intussen bestaat Hektracon uit een gedreven, nuchter team van enthousiaste engineers, constructiebankwerkers en monteurs. We zijn NEN1090 gecertificeerd. We pakken aan, pakken door en denken altijd in mogelijkheden. Geen uitdaging is ons te groot.